Βασικές Aρχές του Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Το πρόγραμμα “Βασικές Αρχές του Ψηφιακού Μάρκετινγκ” είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα από τη Google στα Ελληνικά και απευθύνεται τόσο αρχάριους όσο και σε προχωρημένους χρήστες. Περιλαμβάνει συνολικά 26 ενότητες που θα δούμε παρακάτω και η συνολική διάρκεια του προγράμματος ανέρχεται σε 40 ώρες.

Read More

Προγραμματισμός για παιδιά

Ο προγραμματισμός, γίνεται μια ολοενα και σημαντικότερη δεξιότητα, με την παιδική ηλικία να θεωρείται η πλέον καταλληλη για την ανάπτυξη υπολογιστικής σκέψης και απόκτησης βασικών γνώσεων στον προγραμματισμό.
Read More

Ηλεκτρονικό έγκλημα

Μάθετε τη διαδικασία, τις τεχνικές και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση μιας εγκληματολογικής έρευνας στον τομέα της πληροφορικής.
Η εγκληματολογία υπολογιστών, ασχολείται τη διερεύνηση εγκλημάτων που σχετίζονται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές με στόχο την απόκτηση αποδεικτικών στοιχείων που υποβάλλονται σε ενα δικαστήριο.
Read More

Eισαγωγή στην ασφάλεια του κυβερνοχώρου

Μετά απο μια πρόσφατη σειρά αποκαλύψεων διαρροών προσωπικών, επαγγελματικών, κρατικών δεδομένων και εντατικών κυβερνοεπιθέσεων, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο ειναι ποιό επίκαιρη απο ποτέ.
Το διαδίκτυο, εχει μπεί για τα καλά στη ζωή μας, με τις διαδικτυακές υπηρεσίες να συσσωρεύουν όλο και περισσότερα προσωπικά δεδομένα τα οποία πολλές φορές παραδίδουμε οι ίδιοι με τη θελησή μας χωρίς να γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα μας.
Read More