free internet

Δωρεάν υπηρεσίες από τους παρόχους τηλεπικοινωνιων

Μετά από μία τεράστια σειρά μέτρων για τον κορονοϊό, ακολοθούν και μερικά “ελαφρυντικά”, από τη μερία των παρόχων υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών. Δωρεάν ίντερνετ, λεπτά ομιλίας, εκτπώσεις σε πακέτα καρτοκινητής και άλλες επιλογές ψυχαγωγίας είναι διαθέσιμες στους συνδρομητές των εταιριών.

Μία τεράστια διευκόλυνση για την εκτεταμένη παραμονή στο σπίτι τόσο για τους μικρούς και μεγάλους όσο και για εκείνους που συνεχίζουν την εργασία τους εξ αποστάσεως.

Δεν έχουν ξεχάσει επίσης και όσους είναι αποκλεισμένοι σε χώρες του εξωτερικού όπως η Ιταλία και η Ισπανία, όπου τα μέτρα είναι πολύ πιο αυστηρά.

*Όλες οι διάρκειες των πακέτων ξεκινούν με την ενεργοποίησή του. Η ενεργοποιήση μπορεί να γίνει μέχρι και την τελευταία μέρα της διορίας.

Cosmote

H Cosmote προσφέρει 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες της, ιδιώτες και επαγγελματίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν τα GB, έως 12/4, μέσα από τις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP.

Για τους πελάτες της σε Ιταλία και Ισπανία, η COSMOTE παρέχει 300 λεπτά και 300 SMS από τις δύο χώρες προς Ελλάδα και 1GB, για δύο εβδομάδες.

Τέλος παρέχεται μέσω του επίσημου καναλιού της στο Youtbe, το Cosmote History HD, για δωρεάν ψυχαγωγία εώς τις 30 Απριλίου.

Vodafone

Η Vodafone προσφέρει στους πελάτες σταθερής αλλά και στους επαγγελματίες, 400 λεπτά ομιλίας προς κινητά Ελλάδος και διεθνή σταθερά 47 χωρών, καθώς και 50% έκπτωση σε όλα τα πακέτα δεδομένων κινητής GigaBoost για 3 μήνες.

Επιπλέον, οι συνδρομητές του βασικού πακέτου VodafoneTV θα έχουν δωρεάν πρόσβαση για τρεις μήνες στο σύνολο του παιδικού περιεχομένου της υπηρεσίας. Ακόμη διαθέτει αποκλειστικές προσφορές για πρόσβαση στην πλατφόρμα μάθησης Brainy, καθώς και δωρεάν STEM μαθήματα για τη δημιουργική απασχόληση μαθητών με DIY δραστηριότητες, μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας Vodafone Generation Next.

Οι επαγγελματίες πελάτες της μπορούν επίσης να εγγραφούν δωρεάν για τους τρεις πρώτους μήνες στο πρόγραμμα Vodafone Smart Working, ώστε να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής τους, ακόμα και εξ αποστάσεως. Η προσφορά αφορά νέες συνδέσεις Office Every where, που περιλαμβάνει τα:

Vodafone Mobile Broad band 5GB, για Mobile Internet παντού
Office 365 Premium. με τη σουίτα εργαλείων του Office και MicrosoftTeams
Vodafone Secure Device Management(VSDM), για την προστασία των εταιρικών δεδομένων.

 Wind

H Wind με τη σειρά της, προσφέρει 15 GB για 30 μέρες σε όλους τους ιδιώτες και επαγγελματίες. Το πακετο ενεργοποιείται εώς τις 31/1, μέσα απο τις εφαρμογές myWIND, myQ, myF2G καθώς και από τη σελίδα της Wind.

Ακόμη προσφέρει 1500 λεπτά προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ και 1500 MB σε όλους τους συνδρομητές της, που βρίσκονται σε Ιταλία και Ισπανία. Αυτά ενεργοιποιούνται αυτόματα από τις 22 Μαρτίου, για 30 μέρες.

Επιπλέον, παρέχει την υπηρεσία WIND One Pro Voice conferencing, για γρήγορη και εύκολη τηλεδιάσκεψη με εώς και 30 συμμετέχοντες, με ένα τηλεφωνικό αριθμό. Ενεργοποιήση μέσω της φόρμας.

Forthnet

Η Forthnet από την μεριά της προσφέρει απεριόριστες κλήσεις από σταθερά προς κινητά σε όλους τους συνδρομητές σταθερής, για ένα μήνα. Επιπλέον παρέχονται εντελώς δωρεάν για όλα τα πακέτα Family, για ένα μήνα, τα κανάλια Novacinema καθώς και οι υπηρεσίες NovaOnDemand και NovaGo. Η ενεργοποίηση γίνεται αυτόματα.

Δωρεάν χρήση δεδομένων

Από 6/4 γνωστοποιείται από την υπουργό Παιδείας ότι η χρήση των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σε πλατφόρμες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης θα είναι χωρίς χρέωση. Αυτό εξασφαλίστηκε με τη συνεργασία της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σοφίας Ζαχαράκη, και των παρόχων κινητής τηλεφωνίας της χώρας Cosmote, Vodafone και Wind.

Συγκεκριμένα είναι δωρεάν η πρόσβαση στις παρακάτω ιστοσελίδες:

https://www.sch.gr
http://eclass.sch.gr
http://blogs.sch.gr
http://lessons.sch.gr
http://mmpres.sch.gr
https://sso.sch.gr/login
https://dschool.edu.gr
https://e-me.edu.gr
https://4all.e-me.edu.gr
http://ebooks.edu.gr
http://photodentro.edu.gr
https://micro.photodentro.edu.gr
https://saas.photodentro.edu.gr
https://aggregation-service.photodentro.edu.gr
http://aesop.iep.edu.gr
http://www.study4exams.gr
https://cisco.webex.com
https://www.mathainoumestospiti.gov.gr

Τέλος δεν ξεχνάμε, #ΜένουμεΣπίτι!

 

*Τελευταία ενημέρωση 12/4.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.