πακέτα internet

Σύγκριση πακέτων ίντερνετ

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα πιο δημοφιλή πακέτα παροχής ίντερνετ και τηλεφωνίας, όπως αυτά διαμορφώνονται αυτήν την περίοδο από τους πλέον  δημοφιλείς παρόχους της Ελληνικής αγοράς.

Βλέποντας και συγκρίνοντας όλες της τιμές παροχών ίντερνετ , συνολικά και όχι μεμονωμένα ανά πάροχο, θα βρείτε αυτό που καλύπτει της ανάγκες σας χωρίς να σπαταλήσετε επιπλέον χρήματα.

Οι τιμές παροχών και πακέτων καθορίζονται συνήθως από 3 παράγοντες

1) Ταχύτητα ίντερνετ (από 24 Mbps έως και 200 Mbps) όπως αυτή ισχυρίζεται από τον εκάστοτε πάροχο
2) Διαθέσιμα λεπτά για κλήσεις σε σταθερά (αστικά και υπεραστικά) από το σταθερό σας.
Η πλειοψηφία τον πακέτων έχουν απεριόριστα λεπτά προς σταθερά.
3) Διαθέσιμα λεπτά για κλήσεις σε κινητά από το σταθερό σας.

Σημείωση: Οι τιμές/λεπτό στα πακέτα χωρίς ισχύουν και στα πακέτα με δωρεάν λεπτά, μετά την κατανάλωση τους.

Cosmote

ΠρόγραμμαΣταθεράΚινητάΙnternetΠάγιο
FiberSpeed 200 XLΑπεριόριστα420′Έως 200 Mbps57,90 €
FiberSpeed 100 XLΑπεριόριστα420′Έως 100 Mbps47,90 €
Double Play 50 XLΑπεριόριστα420′Έως 50 Mbps36,90 €
Double Play 50 LΑπεριόριστα120′Έως 50 Mbps34,90 €
Double Play 50 M0,25 € ανά λεπτό30'Έως 50 Mbps32,90 €
Double Play 24 XLΑπεριόριστα420′Έως 24 Mbps29,90 €
Double Play 24 M 250′30′Έως 24 Mbps27,42 €
Περισσοτερα
 • Δωρεάν Ασύρματο Router
 • Δωρεάν υπηρεσία Αναγνώρισης Κλήσης

 • Δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης του Internet

 • Οι τιμές ισχύουν μόνο για τους πρώτους 24 μήνες

 • Στην λίστα περιλαμβάνονται προσφορές που ισχύουν μόνο για 24μηνο συμβόλαιο

Οι τιμές παροχών της cosmote ξεκινάνε απο τα 27.42 με το πρόγραμμα Double Play 24 M να προσφέρει τα απολύτως αναγκαία χωρίς απεριόριστα λεπτά προς σταθερά ή κινητά. Θα έλεγε κανείς πως το πρόγραμμα Double Play 24 ΧL είναι το βασικό πακέτο με απεριόριστα λεπτά προς σταθερά και κινητά.

 

Forthnet

Περισσότερα

*Το NOVA ADSL 24 Ισχύει για νέους συνδρομητές με 12μηνη σύνδεση και προπληρωμή παγίων. Χωρίς προπληρωμή η τιμή διαμορφώνεται σε 20,90€ για 24 μήνες.

*To Nova2play+ Ισχύει για νέους συνδρομητές με 24μηνη σύνδεση.

 • ADSL Wi-Fi Router 20,00€ (Προαιρετικά) ή VDSL Wi-Fi Router 20,00€(Υποχρεωτικά για πακέτα VDSL)
 • Τέλος ενεργοποίησης υφιστάμενης τηλεφωνικής γραμμής 36,75 € εφάπαξ
 • Δωρεάν υπηρεσία Αναγνώρισης Κλήσης
 • Στην λίστα περιλαμβάνονται αποκλειστικά online προσφορές
 • Στην λίστα περιλαμβάνονται προσφορές που ισχύουν μόνο για 24μηνο συμβόλαιο

Η Nova και η Wind είναι οι μόνες εταιρίες που παρέχουν ίντερνετ χωρίς καμία άλλη παροχή. Οι τιμές παροχών της Nova ξεκινάνε απο τα 15.75. Να σημειωθεί πως η τηλεφωνική γραμμή είναι υποχρεωτική ανεξάρτητα αν ο καταναλωτής την χρησιμοποιεί ή όχι. Το βασικό πακέτο με απεριόριστα λεπτά προς σταθερά και κινητά είναι το Nova 2play+ στα 23,00€.

 

Wind

Περισσότερα
 • Δωρεάν Ασύρματο Router για πακέτα VDSL/Fiber και 22,90€ για τα ADSL πακέτα.

 • Τα τέλη ενεργοποίησης ποικίλουν, ανάλογα με το πακέτο ή την προσφορά που θα επιλέξετε.

H wind και το basic πακέτο με αποκλειστικά ίντερνετ κυμαίνεται στα μέτρα του Nova ADSL 24 με την διαφορά ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα προπληρωμής και άρα έκπτωσης της τιμής. Το βασικό πακέτο με απεριόριστα λεπτά προς σταθερά είναι το WIND Double Play Basic στα 22,90€.

Vodafone

Περισσότερα
 • Τα πακέτα "+ 360’ " περιλαμβάνουν έκπτωση eBill -1€ με διάρκεια 24 μήνες.  Συγκεκριμένα το Double play 24mbps + 360’ έχει δωρεάν τέλη ενεργοποίησης, αλλά τέλος εγκατάστασης 50,31€

 • Όλα τα υπόλοιπα πακέτα έχουν δωρεάν τέλη ενεργοποίησης και τέλος εγκατάστασης.
 • Στην λίστα περιλαμβάνονται προσφορές για 24μηνο συμβόλαιο

 • Υπάρχει επιπλέον έκπτωση, ανάλογα με το πακέτο, αν τα συνδυαστεί με Vodafone κινητή.
 • Δωρεάν υπηρεσία Αναγνώρισης Κλήσης

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα Double play + 300' όπου περίπου στην τιμή του αρχικού πακέτου με απεριόριστα στεθερά προσθέτει 300 λεπτά προς κινητά.

 

Inalan

Περισσότερα
 • Το κόστος της εγκατάστασης ανέρχεται στα 35€ και ο εξοπλισμός είναι δωρεάν. Για το 100.inalan.net ανέρχεται στα 68€ το οποίο προσφέρεται για σύνδεση με συμβόλαιο 24 μηνών.
 • Στο 1ο μήνα συνδρομής περιλαμβάνεται εγγύηση 28€ για τον εξοπλισμό που παρέχεται, η οποία μετέπειτα επιστρέφεται.
 • Αν κάποιος προσπεράσει το όριο των 3,5TB δεν υπάρχει ογκοχρέωση, αλλά μείωση της ταχύτητας.
 • Όλα τα πακέτα ομιλίας είναι προεραιτικά, με το αναγραφόμενο έξτρα κόστος/μήνα. Μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα πακέτα ίνερνετ.

Η Inalan λειτουργεί διαφορετικά από τους υπόλοιπους παρόχους σχεδόν σε όλους τους τομείς. Δεν διαθέτει πακέτο VDSL. Διαθέτει FTTH (Fiber To The Home) 100 Mbps και εγγυάται για τις ταχύτητες της.
Aντί για σταθερή τηλεφωνική γραμμή, παρέχει VoIP αριθμό (κάτι σαν το Viber επί πληρωμή για όσους δεν ξέρουν).
Η Yuboto και η Modulus είναι εταιρείες VoIP τηλεφωνίας που λειτουργούν σε smartphones, tablets, υπολογιστές, σε ειδικές συσκευές (ειδικά σταθερά τηλέφωνα) αλλά και σε απλές τηλεφωνικές συσκευές, που συνδέονται μέσω ίντερνετ.
Δυστυχώς την στιγμή αυτή, η Inalan λειτουργεί μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Σύγκριση τιμών

Οι τιμές παροχών ADSL 2play διαμορφώνεται ως εξής :

*Μέσος όρος τιμών 24.825€

Οι τιμές παροχών VDSL 2play διαμορφώνεται ως εξής :

*Μέσος όρος τιμών 32.8€

*H Inalan.net δεν διαθέτει πακέτο VDSL. Διαθέτει Fiber 100 Mbps.

Στο άρθρο αυτό θα βρείτε τιμές στα πακέτα και τις υπηρεσίες από τους παρόχους Cosmote, Nova/Forthnet, Wind, Vodafone και Inalan, όπως αυτές διαμορφώνονται στις επίσημες σελίδες τους για τον μήνα Οκτώβριο 2019. Οι πάροχοι έχουν δικαίωμα να αλλάξουν οποιαδήποτε προσφορά  χωρίς προειδοποιήση. Οι τιμές και οι υπηρεσίες δεν θα πρέπει να θεωρούνται τελικές καθώς οι πάροχοι μπορούν να διαμορφώσουν τις τιμές ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών τους. Κανουμέ κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας παρέχουμε ακριβή δεδομενα, ωστόσο παρακαλούμε, να επιβεβαιώνετε παντα τις τιμές απο τους εκάστοτε παρόχους καθως οι πινακές μας δύναται να μην είναι σωστοί.

image credit: www.pixabay.com/en/users/PhotoMIX-Company-1546875/

33 thoughts on “Σύγκριση πακέτων ίντερνετ”

Nikos

Kaθε ποτε ανανεωνεται ο πινακας?

  admin

  Καλημέρα και καλή βδομάδα. Ο πινακας ανανεώθηκε πριν απο μερικούς μήνες.
  Είμαστε σε επικοινωνία με τους παρόχους ωστε να μας στελνούν οι ίδιοι τους ανανεωμένους τιμοκαταλόγους.
  Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωνουμε άμεσα τους πίνακες μας.

admin

Καλημέρα και καλή βδομάδα. Αναμένουμε τιμοκαταλογο.

Κατερινα Τζωτζου

Μια ερωτηση ρε παιδια γιατι βλεπω πως ασχολείστε, ισως γνωρίζετε. Ειναι νομιμο να μην μπορω να αλλαξω το πακετο συνδεσης μου απο μεγαλύτερο σε μικρότερο αλλα απο μικροτερο σε μεγαλυτερο να μπορω? Cosmote ευχαριστω

Γεώργιος Ανανιάδης

Βρισκόμαστε προ εκβιαστικής επιλογής!
Έχουν απροειδοποίητα και αυθαίρετα μειώσει τα Mbps (στο δικό μου από 11Mbps πήγε 1,5 !!!!!). Χωρίς ενημέρωση και εκτός συμφωνηθέντων. Ο ισχυρισμός τους; …. Το καλώδιο και “ο χαλκός”, τα οποία βέβαια παραμένουν τα ίδια εδώ και χρόνια!
Για μια ακόμη φορά απαράδεκτη ελληνική πραγματικότητα!

Γιώργος

Παρακαλώ θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν και οι ταχύτητες upload στα πακέτα; Απορώ γιατί δεν τα αναφέρουν πλέον οι πάροχοι. Κατά τα άλλα μιλάμε για ευρυζωνικότητα και για cloud υπηρεσίες …

rocky

υπαρχει νομοθεσια πλεον που οταν ο παροχος δεν σου παρεχει αυτα που υποσχεται ή επιβαλλονται πρεπει να σε αποζημειωσει ή να σου επιστρεψει χρηματα ..

DataRape

Καλησπέρα σας,
Γνωρίζετε αν θα ακολουθήσει 2ος κύκλος επιδότησης οπτικής ίνας για περιοχές που δεν συμπεριληφθηκαν στο αρχικό πακέτο των 50Μ € μέσω της δράσης submit.sfbb.gr/EligibilityCheck.aspx

Ευχαριστώ
Καλό σας βράδυ

Γεράσιμος Μηνάς

Καλή Άνοιξη εύχομαι. Κάποιες εταιρίες διαφημίζουν επιδόσεις σε συνδέσεις vdsl, αλλά ποτέ η ταχύτητα δεν πιάνει το μέγιστο του πακέτου που έχει πληρώσει κάποιος. Αρκετές φορές, η ταχύτητα είναι η μισή / το σήμα μπορεί να διακοπεί έως και 3 φορές μέσα σε μία ώρα / και εν τέλει, χρειάζεται να τους προειδοποιήσεις με καταγγελία, για να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Όχι φυσικά πως είναι ικανές όλες οι εταιρείες να προσφέρουν τις υπηρεσίες που υπόσχονται. Κάτι που φυσικά θα συνεχιστεί και με το νέο σύστημα των οπτικών ινών, επειδή αυτή είναι η Ελλάδα, να μην ξεχνιόμαστε. Καλή συνέχεια και ευχαριστώ. Με σεβασμό, Γεράσιμος Μ.

Antonis

Καλησπέρα σας. Γνωρίζετε τις τρέχουσες προσφορές ΜΟΝΟ για ασύρματο ίντερνετ χωρίς σταθερή γραμμή και μόνο για μια συγκεκριμένη περίοδο, π.χ. Ιούνιος-Σεπτέμβριος; Ευχαριστώ

dominikos

Κυριε Admin εχω ενα θεματακι με την wind ως προς τον τιμοκαταλογο τους που καθε φορα γινεται προσαυξηση ενω υπαρχει συμβολαιο, το ερωτημα μου ειναι αν αυτη η προσαυξηση υπαρχει σε ολους τους παροχους ; και αν αυτες οι τιμεςπου εχεται εδω ισχυουν η θα κανεται καποια ανανεωση; ευχαριστω.

Nick Dimitrakopoulos

Κανένας πάροχος ..δεν λέει από ποία ταχύτητα ξεκινάει..Όλοι λένε “έως”.. ΑΠΟ ???? Αν γνωρίζετε κάτι επ’ αυτού, παρακαλώ απαντήστε.. Ευχαριστώ.

Stratos Ch

Δεν ισχυει πλεον τιποτα σχεδον σε ολου; τους παροχους.
Υπαρχουν σημερα καλυτερα πακετα τιμων.

NIKOLAOS KONSTAS

Καλησπέρα σας,
είχα τηλέφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπο παρόχου σταθερής+Internet & μου ανέφερε μια συγκεκριμένη προσφορά. Όταν μου έστειλε το Συμβόλαιο με email η προσφορά προφανώς ήταν αυξήμένη (από 20,44ε/μήνα στα 24,5ε/μηνα + 9,6ε/μήνα για 4 ώρες κινητά). Μου ανέφερε βέβαια στο email ότι τα συμβόλαια είναι προεκτυπωμένα & οτί δεν θα χρεωθώ κα΄τι παραπάνωαπό αυτό που συμφωνήσαμε τηλεφωνικα΄.

” Διευκρινίσεις
Τα συμβόλαια βγαίνουν προτυπωμένα και λαμβάνετε μια ειδική προσφορά , και με το επίσημο email σας εξασφαλίζω και γραπτώς ότι:
· Είναι δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης και τέλη εγκατάστασης . Η τιμή θα είναι 20.44/μηνά με ΦΠΑ και με ηλεκτρονική πληρωμή είναι -1 ευρώ.
Τα 9.45/μηνά δεν τα χρεώνεστε επιπλέον είναι μέσα στο πρόγραμμα.”

Παρακαλώ ενημερώστε με πως να προχωρήσω. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπογράψω την συμβαση & να μην βασιστώ στο email του κυρίου παρόλο που είναι επώνυμο & το email έχει το λογότυπο & το πρόθεμα του παρόχου.

  admin

  Αγαπητέ Νικόλαε,
  Εγώ προσωπικά δεν θα υπέγραφα.
  Η απόφαση φυσικά είναι δική σου,
  Φιλικά

  ο αγανακτησμενος

  μην βασίζεσαι στα λόγια, αλλά μόνο στα γραφτά, δηλαδή να σου στήλη χαρτί σε αυτά που σου λέει, και όχι με λόγια, γιατί μετά θα σου κάνει τον έξυπνο, θα σου πει, γιατί δεν το διάβασες, και το υπόγραψες. και θα σε έχει στο χέρι, και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. και προσοχή στης προσφορές θα σου δώσουνε την προσφορά και αυτή θα ειναι για έξι μήνες και εκεί που πληρώνεις πχ 23 ευρώ μετά θα πάει 30 ευρώ, ισως και παραπάνω. μου είχε τύχει με την wind. μου δώσανε προσφορά 25 ευρώ και ήταν για έξι μήνες, και μετά θα πλήρωνα 35 ευρώ, είχα μπει στην σελίδα τους και το είδα την προσφορά.

ΝΙΚΟΣ

ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

Το***** Χριστίνα

Καλησπέρα θα ήθελα μια συμβουλή . Θέλω να κάνω σύνδεση Ίντερνετ. Δεν έχω ίδεα από ταχύτητες και όλα τα πακέτα. Αυτό που θέλω είναι μια σύνδεση με την οποία θα μπορώ να έχω πρόσβαση σε Social Media , βασικές χρήσεις Ίντερνετ και ταινίες. Τι θα μου προτείνατε ;

  admin

  Καλημέρα.
  Εαν σπουδάζεις ή είσαι κάτω των 24 ετών και συνδέεσαι κυρίως από το κινητό σου τηλέφωνο, προτείνω να επισκεφτείς τις σελίδες των πάροχων καρτοκινητής και να μάθεις τι δικαιούσαι.

  Σε διαφορετική περίπτωση, αρχικά θα μπορούσες να μιλήσεις με τεχνικούς υπολογιστών στην περιοχή σου.
  Ξέρουν καλύτερα απο τον καθένα τις αποδοσεις των παρόχων στην περιοχή που δραστηριοποιούνται.
  Αφού επιλέξεις 2-3, ξαναγράψε μας και θα σε βοηθήσουμε να βρείς το καλύτερο πακέτο για τις ανάγκες σου.
  Φιλικά
  SpeedTest.gr

GEORGE

Καλησπέρα σας, πότε ανανεώθηκε τελευταία φόρα, ξεκινάω σήμερα να βρω τον καλύτερο πάροχο ιντερνετ για εμένα και θα ήθελα να γνωρίζω κατά πόσο μπορώ να το συμβουλευτώ

Γιωργος

καλημερα σας εδω και 15 ημερες το ιντερνετ μου κυριολεκτικα σερνεται και η ταχυτητα του δεν ανεβαινει απο τα 4mbps και στα χειροτερα του ειναι στο μεγαλητερο μερος της ημερας εναι στα 2 με 2,5 mbps ενω εγω συνεχιζω να πληρωνω για 24mbps
οι δικαιολογιες της εταιρειας ειναι οι γνωστες σε ολους, μετα απο 10 τηλεφωνηματα δεν βγαζω πλεον ακρη…..
μπορειτε να με συμβουλεψετε κατι επι του θεματος..
ευχαριστω

  admin

  Αγαπητε Γιωργο,
  Εαν υπαρχει σερβις ή καταστημα με ειδη πληροφορικης στη γειτονια σου, ρωτα τους εαν αντιμετωπίζουν και αλλοι το ιδιο θεμα στην περιοχη. Εαν δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, προτεινω να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο ρουτερ σου.
  (θα πρεπει να εχεις στην ακρη τους κωδικους του παροχου και να γνωριζεις το default pass για την προσβαση στο ρουτερ) και να βεβαιωθεις πως δεν χρησιμοποιει καποιος γειτονας τη συνδεση σου.

  Εαν το προβλημα δεν λυθει, ξαναγραψε μας και θα σου πουμε τι πρεπει να κανεις

Μάρα

εμένα πριν 2 χρόνια μου έκαναν προσφορά από vodafone απο 24άρι να γίνει 50άρι αλλά εγώ διαφορά στην ταχύτητα δεν είδα.Χειρότερη την είδα την “αναβάθμιση” το speedtest δείχνει ότι πιάνει 35-40 αλλά ούτε καν τα βίντεο στο Youtube μπορεί να φορτώσει. Στην vodafone δεν βλέπουν πρόβλημα. Υπολογιστή δεν έχω αλλάξει το wifi το έχω κλειστό. την ίδια χρήση κάνω πάντα. Και τώρα τι μπορώ να κάνω που τον άλλο μήνα λήγει η προσφορά και από 30Ε θα πληρώνω 45+? Να αλλάξω εταιρεία;

Κ0nstantin0s

Είναι μεγάλο το αγκάθι όσον αφορά τους πάροχους στην Ελλάδα και τις ταχύτητες είτε adsl είτε vdsl. Σε μια καλή ταχύτητα μπορεί να οφείλονται χίλιοι δύο παράγοντες και το πρόβλημα είναι το ίδιο σε ποσοστό στον πάροχο όσο και στον συνδρομητή. Πολύ θα πουν πρέπει να έχω σπουδάσει ηλεκτρονικός ή να ξέρω γνώσεις τεχνολογίας και είναι εύλογο. Αρχικα θα πρέπει να διαχωρίσουμε τον όρο adsl από το vdsl στο νου μας. Στην adsl σύνδεση δεν υπάρχει καμία εγγύηση καθώς και γι αυτό αναφέρεται με το λεκτικό “έως 24Mbps”. Ανάλογα με το καλώδιο χαλκού, την παλαιότητά του (καλώδιο χαλκού έχει μόνο ο ΟΤΕ), την απόσταση από το αστικό κέντρο, το ΚΑΦΑΟ της περιοχής μέχρι την πρίζα του συνδρομητή που είναι ο τελικός προορισμός. Σαν ένα πολύ απλό παράδειγμα, φανταστείτε να τρέχετε με 100 χιλιόμετρα την ώρα με το αυτοκίνητο και να διανύσετε μια απόσταση από Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Ο χρόνος που θα διανύσετε για να φτάσετε δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος στον καθένα κάθως μόνο αν υπήρχε μια ευθυγράμμιση (και πάλι όχι με βεβαιότητα) θα ήταν η απόσταση στον ίδιο χρόνο για όλους! Το αναφέρω με πολύ απλά λόγια ώστε να γίνει κατανοητό πως τρέχει μια ταχύτητα adsl. Επίσης το Cpe ή router modern όπως ονομάζεται παίζει πάρα πολύ μεγάλο παράγοντα για την σύνδεση μας. Δεν το κρύβουμε πίσω από έπιπλα, δεν το έχουμε δε χαμηλό επίπεδο (π.χ. στο πάτωμα), δεν έχουμε ηλεκτρικές συσκευές δίπλα του καθώς υπάρχει πιθανότητα βραχυκύκλωματος, δεν του βάζουμε σεμεδακι επάνω (μην γελάτε το έχω δει και το αναφέρω). Δεν τραβάμε τα καλώδια και προσέχουμε πολύ τα ακροφυσια να κουμπώνουν σωστά, δεν τα σπάμε όταν τα μαζεύουμε σαν κουβάρι αν είναι μεγάλα. Όλα θέλουν την ανάλογη προσοχή τους τα αντικείμενα παρότι άψυχα, έχουν και αυτά την ανάλογη συμπεριφορά και περιποίηση όσο και αν φαίνεται παράξενο! Μακάρι να μπορούσα να αναφέρω περισσότερα. Μια αναζήτηση στο Google όμως θα μας δώσει πολλές πληροφορίες στα ερωτήματα μας.

Στέλλα

Γεια σας! Ψάχνω για ένα απλο πακέτο ιντερνετ, δεν με ενδιαφερει για τηλεφωνο και τηλεοραση καθολου. Το χρειαζομαι για video editing και ταυτοχρονη χρηση με τα υπολοιπα μελη της οικογενειας μου. Ποιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο πακετο για εμενα;

  admin

  Αγαπητη Στελλα, δεν χρειαζεσαι ιντερνετ για video editing. Το ιντερνετ θα σου χρειαστει για να ανεβαζεις τα βιντεο σε διαφορες ιστοσελιδες ή υπηρεσιες (για παραδειγμα στο YouTube, Vimeo, Google Drive κλπ), Οσον αφορα την ερωτηση σου, προτεινω να απευθυνθεις σε καποιο καταστημα ηλεκτρονικων υπολογιστων κοντα στο σπιτι σου 🙂

  Με εκτιμηση,
  SpeedTest.gr

anna

ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ..ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ?

Πέτρος

Τελικά αυτό το Εως …mb δεν θα πάψει; Πώς να βασιστεί κανείς και να υπογράψει συμβόλαιο με την όποια εταιρεία χωρίς το Από…. π.χ είναι “καλυμμένοι” στο 0-50 mb να σου δίνουν 5;

PANAGIOTIS

HCN .Τελειες ΣΤΑΘΕΡΕΣ ταχυτητες , τελειες τιμες. Γιατι δεν αναφετεται πουθενα αυτη η εταιρια???

  George K.

  HCN για Θεσσαλονικη και InaLan για Αθηνα … να τα λέμε και αυτά..για να ξεφουσκώσουν και λίγο τα μονοπώλια!!

ΙΩΑΝΝΑ

Καλησπέρα, είμαι φοιτήτρια και τα παιδιά μου μαθητές. χρειαζόμαστε τουλάχιστον 3 υπολογιστές στο σπίτι καθημερινά για μαθήματα σχεδόν όλη την ημέρα. η σύνδεσή μου σέρνεται. τί μου προτείνετε?

  Αναστάσιος

  VDSL μονόδρομος 30-50 με εγγυημένη ταχύτητα γύρω στα 30-35€ με απεριόριστα σταθερά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.