Σύγκριση πακέτων καρτοκινητής

Σε συνέχεια του άρθρου “Σύγκριση πακέτων ίντερνετ”, δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας εκτός παιχνιδιού. Σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε σύγκριση των συνδιαστικών πακέτων καρτοκινητής, πράγμα χρήσιμο για τους χρήστες που θέλουν ένα πακέτο στα μέτρα τους.

Συγκρίνοντας όλα τα πακέτα μεταξύ τους ταυτόχρονα, μπορούμε να δούμε της ουσιαστικές διαφορές, και να αποφασίσουμε λογικά ποιο πρόγραμμα μας εξυπηρετητή καλύτερα. Η σύγκριση πακέτων καρτοκινητής γίνεται με βάση τα διαθέσιμα MB που προσφέρει, τα λεπτά ομιλίας και τα SMS.
Τα πιο δημοφιλή πακέτα συνήθως είναι συνδυαστικά, με τα προγράμματα combo να προσφέρουν λεπτά ομιλίας, SMS και ίντερνετ μαζί.

Τα καρτοκινητά προσφέρουν μεγάλη ελευθερία στην επιλογή πακέτου, και με τιμές που συνήθως δε ξεπερνάνε τα 8,50 €, σημαίνει πως σχεδόν όλα τα πακέτα μπορούν να ενεργοποιηθούν με μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τον 10 €.

Σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε σύγκριση πακέτων κινητής ανάμεσα σε Cosmote What’s up, Vodafone CU και Wind F2G. Θα εστιάσουμε στα συνδυαστικά πακέτα αφού ο στόχος για τους περισσότερους χρήστες είναι να έχουν τουλάχιστον ίντερνετ, sms, και λεπτά ομιλίας, θα αναφέρουμε όμως και πακέτα με μόνο χρόνο ομιλίας καθώς αρκετοί χρήστες δε χρειάζονται δεδομένα περιαγωγής . Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το Cosmote What’s up και της τα πιο συμφέροντα πακέτα.

Cosmote What’s up

Εδώ μπορούμε να προτείνουμε το πρόγραμμα Combo call them all PLUS σε όσους δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε λεπτά ομιλίας προς όλους (ακόμα και τα 300 λεπτά προς όλους θα τελειώσουν γρήγορα αν δε γίνει οικονομία αφού η ελάχιστη χρέωση είναι 3 λεπτά). Έτσι και αλλιώς όμως δεν υπάρχουν προγράμματα με περισσότερα λεπτά προς όλους.* το Combo call them all και Combo call them all PLUS δίνουν online bonus +100 λεπτά προς όλους με κάθε ενεργοποιήση τους μέσο ίντερνετ είτε απ τη σελίδα τους whatsup.gr είτε από την εφαρμογή What’s Up.

Έτσι με μία ανανέωση των 10 ευρώ μπορούμε να βάλουμε το πρόγραμμα Combo call them all PLUS και να κάνουμε Reload it για 1200ΜΒ για έναν μήνα (βλέπε άρθρο Δωρεάν MB από το Cosmote What’s up).

Ας συνεχίσουμε και ας κάνουμε σύγκριση πακέτων κινητής με το Vodafone CU.

Vodafone CU

Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε πως το πρόγραμμα CU Combo MAX κοστίζει 10 € και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί με ανανέωση 10 € αφού υπάρχουν φόροι και το υπόλοιπο είναι κάτω από 10 € αμέσως μετά την ενεργοποιήση. Η Vodafone έχει την επιλογή ανανέωσης χρόνου ομιλίας 12€ και έτσι μπορείς να βάλεις το πακέτο τον 10 €.* Τα προγράμματα που αναφέραμε εκτός από το Talk to ALL Weekly, δίνουν online bonus +100 λεπτά προς όλους με κάθε ενεργοποιήση τους μέσο ίντερνετ είτε απ τη σελίδα τους vodafonecu.gr είτε από την εφαρμογή My CU.

Το πρόγραμμα που προτείνουμε είναι CU Combo 600. Έτσι και εδώ τα έχουμε όλα με μία ανανέωση 10 € το μήνα. Για επιπλέον MB δες το άρθρο Δωρεάν MB από το Vodafone CU.

Ας προχωρήσουμε στην σύγκριση πακέτων κινητής με το Wind F2G.

Wind F2G

Λεπτά ομιλίας

SMS

Internet

Διάρκεια

Τιμή

Προς Wind/Q

Προς Όλους

Προς Wind/Q

Προς Όλους

Talk to all & Data

350

350

0

35

250 MB*

30 ημέρες

8,50 €

Talk to all & SMS

600*

300

-*

100

30 ημέρες

8,50 €

Blender

-*

400

-*

100

1 GB

30 ημέρες

8,50 €

Talk to all

200

200 MB

30 ημέρες

7 €

* Το πρόγραμμα Talk to all & Data έχει online bonus +500 ΜΒ με κάθε ενεργοποιήση τους μέσω ίντερνετ είτε απ τη σελίδα τους wind.gr είτε από την εφαρμογή MyF2G.

* Το πρόγραμμα Talk to all & SMS έχει online bonus +300 SMS και + 300 λεπτά προς Wind και Q

* Το πρόγραμμα Blender έχει online bonus +100 SMS και + 100 λεπτά προς Wind και Q

To πρόγραμμα blender παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον με 400 λεπτά, 100 SMS προς όλους και 1 GB. Είναι το πακέτο που θα βολέψει τους περισσότερους χρήστες και σίγουρα δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τους ανταγωνιστές του σε άλλες εταιρίες.

Συμπέρασμα:

Σε αυτό το άρθρο είδαμε πως εφόσον οι απαιτήσεις μας δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές, μία ανανέωση των 10 € κάθε μήνα και σε συνδυασμό με τα δωρεάν MB που προσφέρονται σε κάθε ανανέωση από τους παρόχους , είναι αρκετά για να τα έχουμε όλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.