12 χρονια speedtest

Το 2006, σε μια πολύ διαφορετική εποχή για το ίντερνετ, πριν απο το Facebook και το Instagram, η παρακολούθηση βίντεο, το κατέβασμα αρχείων, και γενικότερα οτιδήποτε απαιτούσε έντονη χρήση του ίντερνετ, ήταν πονοκέφαλος.

Φυσικά, δεν έφταιγαν μόνο οι πάροχοι ίντερνετ ή οι υπολογιστές, ακόμα και οι ίδιες οι σελίδες στο ίντερνετ δεν ήταν έτοιμες να προβάλουν περιεχόμενο απευθείας στην Ελλάδα από την άλλη μεριά του κόσμου.
Έτσι, η ταχύτητα του ίντερνετ ήταν ένα μόνιμο πρόβλημα που παίδευε όλους του χρήστες του Ελληνικού ίντερνετ.
Η ομάδα του Speedtest, είχε αρχίσει να αντιλαμβάνεται την περίεργη αυτή ανάγκη της εποχής.
Για να γίνει σωστά η μέτρηση, ο διακομιστής που κρατάει τη σελίδα, θα πρέπει να βρίσκεται κοντά, και όχι σε άλλη χώρα.

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Speedtest, μια σελίδα που η μέτρηση θα γίνεται από ελληνικό διακομιστή, και λίγους μήνες μετά, τον Φεβρουάριο του 2007 η πρώτη Ελληνική σελίδα μέτρησης της ταχύτητα ίντερνετ, η σελίδα του Speedtest.gr, ήταν επιτέλους έτοιμη να κάνει μετρήσεις ίντερνετ με αντιπροσωπευτικά αποτελέσματα για όλο το ελληνικό ίντερνετ.

Τα τεχνικά προβλήματα ήταν αρκετά, όμως δεν είχε πλέον καμία σημασία καθώς η σελίδα ήταν Online και βοηθούσε ολοένα και περισσότερο κόσμο. Ήταν πλέον ξεκάθαρο, το speedtest ήταν κάτι που χρειαζόταν στο Ελληνικό Ίντερνετ.

Δεν έκανε απλά σωστά τη μέτρηση της ταχύτητας και της καθυστέρησης του ίντερνετ, αλλά και οι χρήστες βρίσκανε απαντήσεις σε ερωτήματα που είχαν μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας.

Έτσι η παρέα μας μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο.
Οι γνώμες τον επισκεπτών της σελίδας, την έκαναν να βελτιωθεί και να μάθει γρήγορα ό,τι χρειαζόταν να μάθει.

Τα χρόνια πέρασαν, και σχεδόν 12 χρόνια μετά, το Speedtest.gr, είναι εδώ για τους επισκέπτες του. Φυσικά δε θα ήμασταν εδώ αν δεν είχαμε τη δική σας υποστήριξη.
Ακούγεται γραφικό, παραμένει όμως η αλήθεια, το ενδιαφέρον σας είναι αυτό που ανάδειξε τη σελίδα όταν πρωτοξεκίνησε, και η εμπιστοσύνη σας είναι αυτή που την κράτησε για τόσα χρόνια εδώ.

Όσο έχουμε την εμπιστοσύνη σας, το Speedtest.gr θα παρέχει ό,τι καλύτερο και τίμιο μπορεί. Σε μία εποχή που μέχρι και η μετρήσεις του ίντερνετ μπορεί να διαπραγματεύονται την τιμιότητα τους , το Speedtest.gr θα παραμείνει πιστό στους στους επισκέπτες του.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη,
Θα σας ξαναδούμε στην επόμενη μέτρηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.