Cosmote ADSL

Cosmote ADSL

Ανέκαθεν υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει συζήτηση για την επιλογή παρόχου υπηρεσιών ίντερνετ και τηλεφώνου. Οι επιλογές ολοένα και αυξάνονται, τα πακέτα και οι προσφορές πληθαίνουν και νέοι όροι εισάγονται με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Σήμερα θα μιλήσουμε συγκεκριμένα για το ADSL ίντερνετ της Cosmote, απαντώντας σε κάποια από τα πιο κοινά ερωτήματα, τόσο για την ίδια τη σύνδεση, όσο και για τη διαδικασία εκκίνησης της.

Γιατί Cosmote ADSL;

Η βασικότερη ίσως απορία, γιατί να επιλέξω Cosmote ADSL; Αποτελεί το μεγαλύτερο πάροχο στην Ελλάδα, έχοντας δικό της δίκτυο, κάτι το οποίο σημαίνει καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση αλλά και τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα στην εκάστοτε περιοχή, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο μας “Ταχύτητα ίντερνετ ανα περιοχή”.

Ενδεικτικά, σε κάποιες περιοχές, βλέπουμε εώς και διπλάσια ταχύτητα σε σχέση με παρόχους που έρχονται δέυτεροι στη λίστα.
Για τους λιγότερο ενημερωμένους ή για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε ζητήματος, διαθέτει πληθώρα καταστημάτων και τηλεφωνική υποστήριξη με εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και ένα πλήρως ενημερωμένο site με οτιδήποτε μπορεί κανείς να χρειαστεί, από τα πακέτα και τις νέες προσφορές, εώς και τεχνικές λεπτομέρειες( οδηγίες χρήσης του εξοπλισμού, εγκατάσταση του ρούτερ της κ.λ.π.).

Εκεί παρέχονται επίσης εναλλακτικοί τρόποι επικοινωνίας όπως Chat ή Video Call.
Στο ίδιο site ωστόσο, υπάρχει και η υπηρεσία My Cosmote, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να ελέγχει και να διαχειρίζεται το λογαριασμό του, μέσω υπολογιστή ή του ανανεωμένου My Cosmote App, παρέχοντας λειτουργίες ηλεκτρονικής εξόφλησης λογαριασμών, ανάλυση κλήσεων και πολλά άλλα.

Τι χρειάζομαι για να συνδεθώ;

Για νέα σύνδεση, δε χρειάζεστε τίποτα άλλο πέρα από την αστυνομική σας ταυτότητα, τον Α.Φ.Μ. σας και φυσικά καλή διάθεση! Απλά επισκευτείτε ένα από τα καταστήματα της Cosmote, και οι υπάλληλοι θα σας καθοδηγήσουν στην συμπλήρωση της αίτησης για τη διεύθυνση που επιθυμείτε.
Η διαδικασία αυτή μπορεί επίσης να γίνει μέσω τηλεφώνου, όπου και θα υποβάλλετε την αίτηση νέας σύνδεσης, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο!

Μετά την ολοκλήρωση της αίτησης σας, θα παραλάβετε εντελώς δωρεάν( με την προυπόθεση οτι θα τον επιστρέψετε μετά την πάροδο της σύνδεσης σας) τον εξοπλισμό, το ρούτερ, το τροφοδοτικό και τα απαραίτητα καλώδια για τη σύνδεση του.
Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση στο Cosmote My WiFi για σύνδεση WiFi εκτός σπιτιού, σε περισσότερα απο 1.000.000 σημεία, αυτόματα απο το κινητό σας!

Φοιτητική έκπτωση και επιστροφή Eurobank.

Συγκεκριμένα για τους φοιτητές υπάρχει το πακέτο What’s Up Student Double Play 24 στην προνομιακή τιμή των 18.90 μόνο για απεριόριστο ίντερνετ εώς και 24 Mbps.

Εκτός από τους φοιτητές, η Cosmote επιβραβεύει επίσης και τους κατόχους της πιστωτικής κάρτας Cosmote World Mastercard με 3% κέρδος επί της αξίας του λογαριασμού εξοφλώντας τον μέσω της κάρτας αλλά και 2% για κάθε αγορά σας με αυτήν σε πάνω απο 8.500 επιχειρήσεις.

Το ποσό αυτό επιστρέφεται ως έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό σας.
Για να την αποκτήσετε μπορείτε είτε να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική έκπτωση( για τους πελάτες της Eurobank) μέσω του e-Banking, είτε υποβάλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Είναι μία διαδικασία που δεν θα σας πάρει πάνω απο 10 λεπτά και θα σας γλιτώνει χρήματα κάθε μήνα.

Ποινή διακοπής συμβολαίου και λοιπές κυρώσεις.

Αν για οποιονδήποτε προσωπικό σας λόγο αποφασίσετε την πρόωρη διακοπή του συμβολαίου σας, θα χρεωθείτε με ποινή ανάλογη του υπολοίπου χρόνου μέχρι τη λήξη του. Αυτή αναγράφεται κατά την επιλογή του πακέτου που σας ενδιαφέρει. Ανάλογα με το συμβόλαιό σας μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη για αυτό καλύτερα να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο πριν προβείτε σε τέτοια ενέργεια.

Κύρωση δεν θα υπάρχει ωστόσο, εάν η διακοπή γίνει μετά λήξη του συμβολαίου και ενώ συνεχίζετε να είστε συνδρομητής( χωρίς πλέον να υπάρχει δέσμευση συμβολαίου), καθώς σε αυτη τη περίπτωση η σύμβαση έχει καταστεί αορίστου χρόνου.
Και στις 2 περιπτώσεις θα πρέπει παρόλα αυτά, να επιστραφεί ο εξοπλισμός. Σε περίπτωση καθυστέρησης επιστροφής του ή ζημιάς σε αυτόν θα χρεωθείτε με επιπλέον κυρώσεις.

Συνοψίζοντας, οι επιλογές είναι πολλές και τα πακέτα διάφορα. Όμως, με την εγγύηση του ομίλου του ΟΤΕ, η Cosmote είναι μία σίγουρη και ασφαλής επιλογή για όσους θέλουν μία ευχάριστη και πρωτοποριακή εμπειρία.

Προτείνεται ανεπιφύλακτα τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρηματίες, καθώς το ίντερνετ γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο
κομμάτι της καθημερινής μας ζωής και θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι αποκομίζουμε τα μέγιστα δυνατά οφέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.